Home » Party Hovedstadsområdet

Efter sex tantra par

efter sex tantra par

jun Så husk, at sex kan være meget mere end samleje. I tantra er fokus flyttet over på berøring og nærvær og langsom opbygning af nydelse. kan sex nemt gå hen og blive rutine – noget, der kører efter den velkendte drejebog. feb Men det er en misforståelse at tantra er sex. Sex er en del af tantra. tantra i form af sex, kærlighed, healing og som en udviklingsvej for par. jan Tantra sex: Det handler om kærlighed, nærvær og personlig sex dage inden jeres tantradate, så længes I ekstra meget efter hinanden.

Efter sex tantra par -

Alle kan få multiorgasme. Min rejse ind i det tantriske univers var begyndt tre år tidligere. Min kæreste og jeg vil prøve tantra sex på mandag. Både med sig selv og i et parforhold. Tantra sex er et af de områder, som virkelig har fået vind i sejlene. Jeg er utro, men elsker min kone.

Videos

**WARNING** ANCIENT TANTRIC SEX FREQUENCIES WITH BINAURAL KROOM MANTRA : VERY POWERFUL ! 4. jan Tantra sex: Min vildste helkropsorgasme. af Holger Bagefter var jeg i en kærligheds-rus, der først forsvand efter flere dage. Tantra har vist mig. feb Men det er en misforståelse at tantra er sex. Sex er en del af tantra. tantra i form af sex, kærlighed, healing og som en udviklingsvej for par. jun Så husk, at sex kan være meget mere end samleje. I tantra er fokus flyttet over på berøring og nærvær og langsom opbygning af nydelse. kan sex nemt gå hen og blive rutine – noget, der kører efter den velkendte drejebog.

Efter sex tantra par -

Grundlæggende kan man sige, at tantra er en forening i kærlighed, hvor formålet med både tantramassage og tantrisk elskov er at arbejde med sin sanselighed, sensibilitet og seksuelle energi, hvor det primære formål er at skabe en stærkere forbindelse til sin partner ved at ens seksuelle energier flyder sammen. Senere er jeg blevet fortalt, at jeg oplevede en såkaldt kundalini rejsning. efter sex tantra par

on "Efter sex tantra par"

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *